Kesäleirit 2016

Tuleva kesä on tallimme 37. leirikesä.

Järjestämämme leirit ovat vuokraus-, ratsastus- ja shetlanninponi-leirejä. Kaikkia leirityyppejä järjestetään jokaisella viikolla.

Leirit ovat pituudeltaan 5 päivää. Ne alkavat maanantaina ja päättyvät perjantai-iltana. Leirimme ovat tarkoitettu n. 8-16-vuotiaille. 

Leireillä ohjaajana toimii Elina Vesanto. 


KAIKILLA LEIREILLÄ:

- täysihoito; majoitus ja ruokailu: aamu- ja iltapala, lounas ja päivällinen (ei iltapalaa viimeisenä leiripäivänä)
- majoitus leiritalossa, jossa yksi neljän hengen huone ja kolme kymmenen hengen huonetta
- leiritalossa ovat myös ruokailutila, suihku ja wc
- monipuolisia ratsastustunteja (kenttä- ja maastotunteja) ratsastajien taidot ja mieltymykset huomioiden
- teoriaopetusta
- saunomista ja uintia
- leiri-ilta (mm. leikkejä ja makkaran paistoa)
- leirikilpailut viimeisenä leiripäivänä (leikkimieliset)
- leirikuva, tapaturmavakuutus
- kiltit ponit, joilla helppo ratsastaa ja mukava käsitellä


RATSASTUSLEIRI  5 vrk  

Tavalliselle ratsastusleirille voivat ottaa osaa niin vasta-alkajat kuin jo pidemmälle edenneetkin. Leiriin sisältyy kaksi ohjattua tuntia päivittäin, kenttä- ja maastotunteja sekä viimeisenä leiripäivänä lisäksi leikkimieliset kilpailut. 

Kaikki leiriläiset saavat oman hoitoponin, mutta tutustuvat leirin aikana myös muihin tallin poneihin. Ratsastusleirillä sinulla on myös mahdollista tutustua ponilla ajamiseen.


VUOKRAUSLEIRI 5 vrk  

Käytössäsi on "OMA" poni koko leirin ajan. Sinulla on mahdollisuus ratsastaa kolme tuntia päivässä (paitsi ma ja pe 2h), Viimeisenä leiripäivänä lisäksi leikkimieliset kilpailut. Tunnit koostuvat ohjatuista kenttä- ja maastotunneista sekä vapaista (valvottuja) tunneista hevosmiestaitosi huomioiden. Vuokrausleirille osallistujan tulisi hallita ponin hoito, satulointi ja riittävä ratsastuskokemus itsenäiseen tunninkulkuun.

Vuokrausleirillä on mahdollista myös valita Shettis leiriponiksi.


SHETLANNINPONILEIRI 5 vrk  

Leiri on tarkoitettu shettismielisille ja shettiskokoisille (paino/pituus) ja soveltuu myös alkeisleiriksi. Leiriin sisältyy ratsastusta kaksi ohjattua tuntia päivässä, ponin hoitoa sekä puuhastelua shetlanninponien kanssa.Viimeisenä leiripäivänä ratsastustuntien lisäksi leikkimieliset leirikilpailut. Shetlanninponileiriläisillä on mahdollisuus myös tutustua ponilla ajamiseen.