Kesäleirit 2016

Tuleva kesä on tallimme 37. leirikesä.

Järjestämämme leirit ovat vuokraus-, ratsastus- ja shetlanninponi-leirejä. Kaikkia leirityyppejä järjestetään jokaisella viikolla.

Leirit ovat pituudeltaan 5 päivää. Ne alkavat maanantaina ja päättyvät perjantai-iltana. Leirimme ovat tarkoitettu n. 8-16-vuotiaille. 

Leireillä ohjaajana toimii Elina Vesanto. 


KAIKILLA LEIREILLÄ:

- täysihoito; majoitus ja ruokailu: aamu- ja iltapala, lounas ja päivällinen (ei iltapalaa viimeisenä leiripäivänä)
- majoitus leiritalossa
- monipuolisia ratsastustunteja (kenttä- ja maastotunteja) ratsastajien taidot ja mieltymykset huomioiden
- teoriaopetusta
- saunomista ja uintia
- leiri-ilta (mm. leikkejä ja makkaran paistoa)
- leirikilpailut viimeisenä leiripäivänä (leikkimieliset)
- leirikuva, tapaturmavakuutus
- kiltit ponit, joilla helppo ratsastaa ja mukava käsitellä


RATSASTUSLEIRI  5 vrk  

Tavalliselle ratsastusleirille voivat ottaa osaa niin vasta-alkajat kuin jo pidemmälle edenneetkin. Leiriin sisältyy kaksi ohjattua tuntia päivittäin, kenttä- ja maastotunteja sekä viimeisenä leiripäivänä lisäksi leikkimieliset kilpailut. 

Oma hoitoponi.


VUOKRAUSLEIRI 5 vrk  

Käytössäsi on "OMA" poni koko leirin ajan. Sinulla on mahdollisuus ratsastaa yhteensä 12 tuntia leirin aikana. Viimeisenä leiripäivänä lisäksi leikkimieliset kilpailut. Tunnit koostuvat ohjatuista kenttä- ja maastotunneista sekä vapaista (valvottuja) tunneista hevosmiestaitosi huomioiden. Vuokrausleirille osallistujan tulisi hallita ponin hoito, satulointi ja riittävä ratsastuskokemus itsenäiseen tunninkulkuun.

Vuokrausleirillä on mahdollista myös valita Shettis leiriponiksi.


SHETLANNINPONILEIRI 5 vrk  

Leiri on tarkoitettu shettismielisille ja shettiskokoisille (paino/pituus) ja soveltuu myös alkeisleiriksi. Leiriin sisältyy ratsastusta kaksi ohjattua tuntia päivässä, ponin hoitoa sekä puuhastelua shetlanninponien kanssa.Viimeisenä leiripäivänä ratsastustuntien lisäksi leikkimieliset leirikilpailut. Shetlanninponileiriläisillä on mahdollisuus myös tutustua ponilla ajamiseen. 

"Ikioma" shettis leirin ajaksi.